Seksenler Yılbaşı Özel şarkıları! Butik Ali, Komiser Rıza, Bekçi Bekir, Gülden söylediği şarkılar! Hangi şarkıyı söylüyor?

Gündem Haberleri

31 Aralık 2021 akşamı saat 20.00'de başlayacak olan "Seksenler Yılbaşı Özel" bölümünde neler olacağı merak konusu oldu. Seksenler dizisi her yeni bölümü ile seyircisini zamanda yolculuk yaptırıyor. Bugün yayınlanacak olan bölümde ise yine izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. Peki, "Seksenler Yılbaşı Özel" dizisinde bugün neler olacak? Komiser Rıza'nın şarkısı, Bekçi Bekir, Gülden hangi şarkıyı söylüyor?

Seksenler dizisi her yeni bölümü ile seyircisini zamanda yolculuk yaptırıyor. Bugün yayınlanacak olan bölümde ise yine izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. 31 Aralık 2021 Cuma günü "Seksenler Yılbaşı Özel" bölümü ile seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Bu bölümü diğer bölümlerden farklı kılan şey ise oyuncuların tek tek sahne aldığı ve birbirinden özel sevilen şarkıları seslendiğini fragmandan görmekteyiz. "Seksenler Yılbaşı Özel" bölümünde kim hangi şarkıyı söylemiş merak konusu oldu. "Seksenler Yılbaşı Özel" bölümü kim hangi şarkıyı söyledi? "Seksenler Yılbaşı Özel" bölümü ne zaman yayınlanacak? "Seksenler Yılbaşı Özel" bölümünde neler oluyor? "Seksenler Yılbaşı Özel" bölümü saat kaçta yayınlanacak? Detaylar haberimizdedir…

Haberler.com - Gündem

Seksenler, Trt, , Haberler