Sahte cankurtaranlardan denizdekilere sosyal medya için 'köpek balığı' şakası

Güncel Haberler

ANTALYA'da dün cankurtaran kıyafeti giyen iki kişi, bir anda düdük çalarak sahilde yüzenleri, denizde köpek balığı olduğunu söyleyerek dışarı çıkarttı.

ANTALYA'da dün cankurtaran kıyafeti giyen iki kişi, bir anda düdük çalarak sahilde yüzenleri, denizde köpek balığı olduğunu söyleyerek dışarı çıkarttı. Hemen ortadan kaybolan sahte cankurtaranların, sosyal medya için video çektikleri anlaşıldı.

Cankurtaran kıyafeti giyen iki kişi, dün akşam üzeri arkadaşlarıyla beraber Lara Sahili'ne geldi. Sahilde denize girenlere düdük çalan iki kişi, denizde 8 metrelik köpek balığı olduğunu belirterek, vatandaşların dışarı çıkmalarını istedi. Vatandaşlar korku içerisinde denizden çıkarken, düdük çalarak koşuşturan iki kişi ise hemen sahilden uzaklaştı. Ne olduğunu anlayamayan vatandaşlar, yaklaşık 15 dakika boyunca denize giremedi. Cankurtaran kıyafeti giyen bu kişilerin cankurtaran olmadığının anlaşılmasının ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi inceleme başlattı. Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri ise gün içerisinde Lara Sahili'nde denetim gerçekleştirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Medya, Cankurtaran, Güncel, Haberler