Rektör Özkan: Tek temennimiz 'İyi ki de bu insanlar bu işleri yapmışlar' dedirtebilmek

Sağlık Haberleri

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, mezun olduğu okulun ilk kadın rektörü olarak projelerini, hedeflerini ve hayallerini anlattı.

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, mezun olduğu okulun ilk kadın rektörü olarak projelerini, hedeflerini ve hayallerini anlattı.  Rektörlük sürecini, "Uzun süreli bir plan değildi. Ancak son zamanlarda üniversitenin ihtiyaçları farklıymış gibi düşünmeye başlamıştım. Farklı ne yapılabilir, onları düşündüm" sözleriyle anlatan Prof. Dr. Özkan, öğretim üyesi olarak görev yaparken bazı projeleri hayata geçiremediklerini aktardı. 'Görev değişikliği olursa bunlar daha mı kolay olur' düşüncesiyle yola çıktıklarını kaydeden Prof. Dr. Özkan, "Bizim en büyük sıkıntımız laboratuvar anlamındaydı ve bir şekilde onlar tamamlanamamıştı. Göreve geldiğim ilk gün itibariyle bunları yapmak için yola çıktık. Planlar yapıldı ve devam ediyor. Tek temennimiz 'İyi ki de bu insanlar bu işleri yapmışlar' dedirtebilmek" diye konuştu.

AÜ Rektörü Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Özlenen Özkan, mezun olduğu okulun ilk kadın rektörü olarak DHA'ya projelerini, hedeflerini ve hayallerini anlattı. Rektörlük sürecini, "Uzun süreli bir plan değildi. Ancak son zamanlarda üniversitenin ihtiyaçları farklıymış gibi düşünmeye başlamıştım. Farklı ne yapılabilir onları düşündüm" sözleriyle anlatan Özkan, öğretim üyesi olarak görev yaparken bazı projeleri hayata geçiremediklerini aktardı. 'Görev değişikliği olursa bunlar daha mı kolay olur' düşüncesiyle yola çıktıklarını kaydeden Rektör Özkan, "İnşallah planladığımız şeyleri yavaş yavaş hayata geçirebiliriz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Akdeniz Üniversitesi, Özlenen Özkan, Rektör, , Haberler