Özkoç'tan Soylu'ya: "Görevini Kötüye Kullanmaktır. Alçakça ve Şerefsizce Bir Yaklaşımdır. Sayın Çeviköz Bununla İlgili Yargı İşlemini Başlatmıştır"

Güncel Haberler

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun CHP Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz’e yönelik sözlerine tepki gösterdi. Özkoç, “Bu şekilde bir suçlama, görevini kötüye kullanmaktır. Faik Öztrak’ın da daha bunu açıkladığı gün, ifade ettiği gibi; alçakça ve şerefsizce bir yaklaşımdır. İçişleri Bakanı görevini kötüye kullanıyor. Savcılığa vermediği bir durumu, varmış gibi ifşa ediyor. Kesinlikle ve kesinlikle böyle bir şey söz konusu değildir. Olmadığı gibi, sanki varmış gibi televizyon kanallarında konuşmaya devam ediyor. Sayın Çeviköz bununla ilgili yargı işlemimi başlatmıştır” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun CHP Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz'e yönelik sözlerine tepki gösterdi. Özkoç, "Bu şekilde bir suçlama, görevini kötüye kullanmaktır. Faik Öztrak'ın da daha bunu açıkladığı gün, ifade ettiği gibi; alçakça ve şerefsizce bir yaklaşımdır. İçişleri Bakanı görevini kötüye kullanıyor. Savcılığa vermediği bir durumu, varmış gibi ifşa ediyor. Kesinlikle ve kesinlikle böyle bir şey söz konusu değildir. Olmadığı gibi, sanki varmış gibi televizyon kanallarında konuşmaya devam ediyor. Sayın Çeviköz bununla ilgili yargı işlemini başlatmıştır" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

İçişleri Bakanı, Süleyman Soylu, Engin Özkoç, Faik Öztrak, Yargı, Güncel, Haberler