Özkan Uğur'un cenazesi ne zaman, saat kaçta? Özkan Uğur cenaze töreni nerede yapılacak? Özkan Uğur'un cenaze töreni yapıldı mı?

Gündem Haberleri

Özkan Uğur'un cenazesi ne zaman, saat kaçta? Özkan Uğur cenaze töreni nerede yapılacak? araştırılıyor. Özkan Uğur'un cenaze töreni programı da belli oldu. Tören programını 'Yahşi Batı' ve 'Pek Yakında' gibi filmlerde Özkan Uğur ile birlikte rol alan oyuncu Zafer Algöz sosyal medya hesabından paylaştı. Peki, Özkan Uğur'un cenaze töreni ne zaman, nerede yapılacak? Özkan Uğur'un cenaze töreni yapıldı mı?

Ünlü sanatçı Özkan Uğur, 69 yaşında hayatını kaybetti. Özkan Uğur'un cenazesi ne zaman, saat kaçta? Özkan Uğur cenaze töreni nerede yapılacak? Özkan Uğur'un cenaze töreni yapıldı mı? merak ediliyor. Acı haber ünlü müzisyenin sevenlerini yasa boğarken, rol arkadaşı olan Zafer Algöz cenaze töreni detaylarını paylaştı. Peki, Özkan Uğur'un cenaze töreni ne zaman, nerede yapılacak? Özkan Uğur'un cenaze töreni yapıldı mı? İşte Özkan Uğur'un cenaze töreni hakkında merak edilen detaylar!

Haberler.com - Gündem

Sosyal Medya, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Gündem, Haberler