Özgür Özel: "Hiçbir Partiyle Seçim İttifakına Kapalı Değilim. Türkiye Bizden Fedakarlık, İş Birliği, Yeni Adımlar Bekliyor.

Güncel Haberler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Hiçbir partiyle seçim ittifakına kapalı değilim çünkü bu yerel seçim. Yerel seçimin yerel dinamikleri var ve ben partim için en iyi sonucu almak istiyorum. Türkiye bizden fedakarlık, iş birliği, yeni adımlar bekliyor. Hala daha umudumu kaybetmiş değilim. İttifak geniş kapsamda olmayabilir ama yerele yetki verebiliriz" dedi. Özel ayrıca, "Bu seçim herhangi bir seçim değil. Bu seçimde eğer Ekrem İmamoğlu Allah göstermesin kaybederse helikopter geliyor. Recep Tayyip Erdoğan'ı İstanbul'un üstünde kupon arsa pazarlarken görmek isteyenler buyursunlar. Ankara'da da parsel parsel satanların tekrar dönme isteği var. O yüzden İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'na oy vermek, İstanbul'un geleceğine sahip çıkmaktır. Ankara'da Mansur Yavaş'a oy vermek, Ankara'daki talanın karşısındaki bu dürüst yönetime sahip çıkmaktır" açıklamasını yaptı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Hiçbir partiyle seçim ittifakına kapalı değilim çünkü bu yerel seçim. Yerel seçimin yerel dinamikleri var ve ben partim için en iyi sonucu almak istiyorum. Türkiye bizden fedakarlık, iş birliği, yeni adımlar bekliyor. Hala daha umudumu kaybetmiş değilim. İttifak geniş kapsamda olmayabilir ama yerele yetki verebiliriz" dedi. Özel ayrıca, "Bu seçim herhangi bir seçim değil. Bu seçimde eğer Ekrem İmamoğlu Allah göstermesin kaybederse helikopter geliyor. Recep Tayyip Erdoğanİstanbul'un üstünde kupon arsa pazarlarken görmek isteyenler buyursunlar. Ankara'da da parsel parsel satanların tekrar dönme isteği var. O yüzden İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'na oy vermek, İstanbul'un geleceğine sahip çıkmaktır. Ankara'da Mansur Yavaş'a oy vermek, Ankara'daki talanın karşısındaki bu dürüst yönetime sahip çıkmaktır" açıklamasını yaptı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Helikopter, İstanbul, Türkiye, Ankara, Güncel, Haberler