Özdağ: "Atanmış Haddini Bilmezi, Bir Dakika Bile Görevde Tutmamak Sayın Cumhurbaşkanı'nın Yapacağı En Hayırlı İş Olacaktır"

Güncel Haberler

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisine yönelik açıklamaları ve İçişleri Bakanlığı’na yürümesinin engellenmesinin ardından; “Atanmış haddini bilmezi bir dakika bile görevde tutmamak Sayın Cumhurbaşkanı’nın yapacağı en hayırlı iş olacaktır. Dünyanın hangi demokrasisinde bir Meclis üyesinin yürüyüşüne engel konulabilir? Bu konu da Sayın Şentop'un ilgisini gerektirir bir husustur. Bekleyelim, görelim...” açıklamasını yaptı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisine yönelik açıklamaları ve İçişleri Bakanlığı'na yürümesinin engellenmesinin ardından; "Atanmış haddini bilmezi bir dakika bile görevde tutmamak Sayın Cumhurbaşkanı'nın yapacağı en hayırlı iş olacaktır. Dünyanın hangi demokrasisinde bir Meclis üyesinin yürüyüşüne engel konulabilir? Bu konu da Sayın Şentop'un ilgisini gerektirir bir husustur. Bekleyelim, görelim..." açıklamasını yaptı.

Kaynak: ANKA / Güncel

İçişleri Bakanlığı, Süleyman Soylu, Ümit Özdağ, , Haberler