Muharrem İnce'nin "Yazın tatil yaptılar" dediği teknenin sahibi konuştu

Güncel Haberler

CHP'li Muharrem İnce'nin, "Aynı teknede yazın tatil yapmışlardır" açıklamasının ardından CHP'li Tuncay Özkan ve Engin Özkoç ile Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk'ün teknede buluştuğu iddia edildi. O teknenin sahibi iş insanı Ahmet Tunaboylu, olay günü orada olmadığını, İzmir'de olduğunu belirtti.

Beştepe'ye giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü ileri sürülen CHP'li' tartışması, her geçen gün farklı açıklamalarla alevleniyor.

NE OLMUŞTU?

Sözcü yazarı Rahmi Turan, "Beştepe'de Erdoğan'la görüşen CHP'li" başlıklı yazısında, bir CHP'linin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gizli bir görüşme gerçekleştirdiğini iddia etti. Turan ayrıca Erdoğan'ın ismi gizli olan CHP'liye 'genel başkan olması gerektiğini söyledi' iddiasında da bulundu.

Söz konusu iddiayı Cumhurbaşkanlığı kaynakları yalanladı. Turan ise bunun üzerine bahsi geçen ismin Muharrem İnce olduğunu söyledi ve haberin kaynağını Talat Atilla olarak gösterdi. Talat Atilla da haberi CHP'nin içinde bir isimden aldığını ve haberi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun teyit ettiğini söyledi. Bu gelişmelerin ardından basın toplantısı düzenleyen Muharrem İnce iddiaları yalanlamış ve "Bu iş kurultaya yönelik mi bilemem. Bunu en iyi komployu kuranlar bilir. Evet ben genel merkezdeki bir çeteden bahsettim. Onlar kendini biliyorlar. Yazın aynı teknede tatil yaptılar" açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi, Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe, , Haberler