Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un 12 Eylül'de Başlıyor

Güncel Haberler

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un 10. sezonu, 12-15 Eylül tarihleri arasında Zorlu Center'da bulunan Zorlu Performans Sanatları Merkezi(PSM)'nde gerçekleşecek.

Marka ve tasarımcıların İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonlarını sergileyecekleri hafta Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nin benzersiz teknik alt yapısıyla davetlilere yine heyecan verici bir moda haftası deneyimi yaşatacak.
Dünya çapında sponsorluğunu üstlendiği moda haftalarının her sezonunda, Karlie Kloss, Georgia May Jagger, Tilda Swinton, Dree Hemingway, Doutzen Kroes, Natasha Poly gibi isimlerin başrolde olduğu moda kampanyaları sunan Mercedes-Benz, geçtiğimiz sezon ise toplamda üç bölüm sürecek olan #mbcollective projesinin ilk bölümünü sundu. Kanaat önderi kişilerin, trend belirleyicilerin ve tasarımcıların bir araya gelmesinden oluşan #mbcollective bu konsept doğrultusunda Mercedes-Benz'in global ölçekte moda ile birlikteliğini vurguluyor. Mercedes-Benz'in moda ile ayrılmaz birlikteliğinin bir parçası olarak kampanya, üç bölümlük #mbcollective ile Mercedes-Benz'in bugüne kadar globalde desteklediği Anna October, Xiao Li, William Fan, Ran Fan ve Steven Tai gibi tasarımcıları da bir araya getiriyor. Hikayenin kahramanları bu tasarımcılardan parçalar ile stillerini yansıtıyorlar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mercedes Benz, Zorlu Center, Türkiye, Moda, Güncel, Haberler