Eşeği elinden alınacak olan çiftçiye müjdeyi kaymakam verdi: Taksitler ödenecek, devletimizin tüm imkanlarını seferber edeceğiz

Güncel Haberler

Mardin'de, satın aldığı eşeğin taksitlerini ödeyemeyince, hayvanını kaybetme korkusu ile karşı karşıya kalan çiftçinin yardımına çok sayıda hayırsever, Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Hüseyin Çam koştu. Kaymakam, eşeğin kalan taksitlerini ödemenin yanı sıra aileye her türlü yardımın yapılacağını da söyledi.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Celal Dinler'in, 700 liraya anlaşarak 7 taksit şeklinde satın aldığı eşeği Öksüz'ün, kalan 5 taksiti ödeyemediği için elinden alınacağına ilişkin Demirören Haber Ajansı ( Dha ) tarafından yapılan haberin ardından Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam ile çok sayıda hayırsever harekete geçti. Dinler ailesinin yaşadığı kırsal Gürmeşe Mahallesi'ne giden Kaymakam Çam, eşeğin kalan taksitlerinin ödeneceğini belirtti. Kaymakam Çam, Celal Dinler'in 12 yaşındaki kızı Seher'in sakatlığından dolayı okula gidemediğini öğrenince tedavi edilmesi için de yetkililere talimatta bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Çam, Kızıltepe, DHA, , Haberler