MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, AK Parti'ye cevap verdi

Güncel Haberler

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın iddialarına yanıt verdi.

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın Twitter'dan yaptığı açıklamaya cevap verdi. Kulat, "Zaman zaman siyasi partilerle, adaylarla, kurumlarla çalışırız. Çalışma sonunda ortaya çıkacak sonucu da müşterimizin istekleri doğrultusunda değil objektif olarak değerlendiririz" diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

MAK Danışmanlık tarafından 33 bin kişi ile yaptırılan 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimi için kamuoyu araştırması yaptı. Telefon görüşmeleri aracılığı ile yapılan araştırmada Ekrem İmamoğlu-Binali Yıldırım ortak yayını soruldu. MAK'ın anketinde İmamoğlu'nun yayında daha başarılı olduğu ifade edilmişti.

HAMZA DAĞ NE DEMİŞTİ?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Dün bazı sosyal medya mecralarında ve bugün de ulusal gazetelerde partimize yakın olduğu belirtilen MAK Araştırma şirketinin partimizle uzaktan yakından hiçbir alakası söz konusu değildir. Araştırma alanında az çok bilgiye sahip olan herkesin de bileceği gibi 12 saatten kısa bir süre içerisinde CATI yöntemi ile 33 bin kişilik bir araştırma yapılabilmesi mümkün değildir." şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Haberler.com - Güncel

Mehmet Ali Kulat, Hamza Dağ, AK Parti, Politika, Güncel, Haberler