Kayıp kampçının 40 yıllık arkadaşı: Mustafa neredeysen çık, seni çok özledik

Güncel Haberler

ANTALYA'nın Kemer ilçesine kamp yapmaya gelen, fotoğraf çekmek için dağlık bölgeye çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan Mustafa Yıldırım'ı (60) arama çalışmaları sürüyor.

ANTALYA'nın Kemer ilçesine kamp yapmaya gelen, fotoğraf çekmek için dağlık bölgeye çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan Mustafa Yıldırım'ı (60) arama çalışmaları sürüyor. 10 gündür haber alınamayan Yıldırım'ın, 40 yıllık arkadaşı Şevki Bostancı, "Mustafa neredeysen çık. Seni çok özledik. Biz arkadaşların olarak kendimizi çok yalnız hissediyoruz. Bir yere saklandıysan, telefonunu da kapattıysan lütfen yetkililerimizi, güvenlik güçlerimizi bu kadar yorma. Gel içimize katıl" dedi.

Kemer'e bağlı Ulupınar Mahallesi'ndeki Çıralı'da kamp alanına gelerek, tatilini geçiren Mustafa Yıldırım, 24 Mayıs'ta fotoğraf çekmek için dağlık alana gitti. Yıldırım'dan bir daha haber alamayan ve telefonla da ulaşamayan yakınları, jandarmadan yardım istedi. Kayıp Yıldırım'ın bulunması için arama çalışması başlatıldı. Arama çalışmaları Ankara Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı Dağcılık Timi ve İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi tarafından karadan, JAK timleri tarafından da denizden yürütülüyor. Bugünkü aramalarda Antalya İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki 'Pense' isimli kadavra köpeği de kullanılmaya başlandı. Arama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Yıldırım, Antalya, Çıralı, , Haberler