İzmir haberleri! İzmir'de Evlenen Genç Çift, 'Eşitlik Akdi' İmzaladı. Selçuk Belediye Başkanı Sengel, İstanbul Sözleşmesi'ni Vurgulayıp Çifte Mutluluklar Diledi

Güncel Haberler

Edinilen İzmir haberine göre İzmir'de evlenen Murat Büyükyılmaz ve Zeliha Şemin çifti, şahitler önünde "eşitlik akdi" imzaladı. "Biliyoruz ki bizi birbirimize bağlayan aşkın en büyük varlık koşulu, toplumsal cinsiyet eşitliğini yaşamımızın her anında sağlamak ve pekiştirmek olacaktır. Eşitlik yoksa, aşk da yok" yazılı akdi imzalayan çifte mutluluklar dileyen Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ise İstanbul Sözleşmesi'nin önemini vurguladı.

İzmir'de evlenen Murat Büyükyılmaz ve Zeliha Şemin çifti, şahitler önünde "eşitlik akdi" imzaladı. "Biliyoruz ki bizi birbirimize bağlayan aşkın en büyük varlık koşulu, toplumsal cinsiyet eşitliğini yaşamımızın her anında sağlamak ve pekiştirmek olacaktır. Eşitlik yoksa, aşk da yok" yazılı akdi imzalayan çifte mutluluklar dileyen Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ise İstanbul Sözleşmesi'nin önemini vurguladı.

Kaynak: ANKA / Güncel

İstanbul Sözleşmesi, Selçuk, İzmir, Güncel, Haberler