İzmir'de Emekliler Maaşlarını Protesto Etti, İmza Kampanyası Düzenledi: "Milyonlarca Emekli Açlık ve Yoksullukla Baş Başa. Düşün Artık Bizlerin de...

Güncel Haberler

Tüm Emekliler Sendikası Konak Şubesi üyeleri, emekli maaşlarını protesto etti; maaşların asgari ücret seviyesine çıkarılması ve yılda 4 ikramiye verilmesi talebiyle imza kampanyası düzenledi. Tüm Emekliler Sendikası Konak Yönetim Kurulu üyesi Veciha Biçer, "AKP iktidarının 21 yıllık karnesi bizi hiç yanıltmıyor. 2024 bütçesinde de yokuz. Kendi yanlış ekonomik politikalarının sonucu olarak derinleşen ve artık saklanamayan ağır ekonomik krizin faturasının bize kesilmesi ile yoksulluk sınırından sonra açlık sınırı altına itilen biz emekliler 2024 bütçesi ile daha da yoksullaştırılmak isteniyoruz. Biz milyonlarca emekli açlık ve yoksullukla baş başa, yaşama savaşı veriyoruz, sözün bittiği yerdeyiz, düşün artık bizlerin de memleketimizin de sırtından" dedi.

Tüm Emekliler Sendikası Konak Şubesi üyeleri, emekli maaşlarını protesto etti; maaşların asgari ücret seviyesine çıkarılması ve yılda 4 ikramiye verilmesi talebiyle imza kampanyası düzenledi. Tüm Emekliler Sendikası Konak Yönetim Kurulu üyesi Veciha Biçer, "AKP iktidarının 21 yıllık karnesi bizi hiç yanıltmıyor. 2024 bütçesinde de yokuz. Kendi yanlış ekonomik politikalarının sonucu olarak derinleşen ve artık saklanamayan ağır ekonomik krizin faturasının bize kesilmesi ile yoksulluk sınırından sonra Açlık Sınırı altına itilen biz emekliler 2024 bütçesi ile daha da yoksullaştırılmak isteniyoruz. Biz milyonlarca emekli açlık ve yoksullukla baş başa, yaşama savaşı veriyoruz, sözün bittiği yerdeyiz, düşün artık bizlerin de memleketimizin de sırtından" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

İmza Kampanyası, Asgari Ücret, açlık sınırı, Yoksulluk, İzmir, Güncel, Haberler