İyi Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu: Meral Akşener'in Refah-Yol Hükümeti'nin Bir Bakanı Olarak Görev Yaptığı Hükümeti Yıktığı İddiası, Yalanın da Ötesinde...

Güncel Haberler

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 1996 yılında katıldığı 32. Gün programının reklam arasında söylediği sözlere ilişkin, “Açıkça anlaşılmaktadır ki kastedilen, 54. Hükümet olarak kurulan Refah-Yol Hükümeti değil, 53. Hükümet’in de öncesinde kurulması için yoğun çaba harcanan Refah-Ana Hükümeti’nin kurulmasının önlenmiş olmasıdır. Üstelik söz konusu yayının yapıldığı tarihte Genel Başkan’ımız, İçişleri Bakanı olarak görevine devam etmektedir. Hâliyle Refah-Yol Hükümeti’nin bir bakanı olarak görev yaptığı hükümeti yıktığı iddiası, yalanın da ötesinde bir iftiradır” dedi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 1996 yılında katıldığı 32. Gün programının reklam arasında söylediği sözlere ilişkin, "Açıkça anlaşılmaktadır ki kastedilen, 54. Hükümet olarak kurulan Refah-Yol Hükümeti değil, 53. Hükümet'in de öncesinde kurulması için yoğun çaba harcanan Refah-Ana Hükümeti'nin kurulmasının önlenmiş olmasıdır. Üstelik söz konusu yayının yapıldığı tarihte Genel Başkan'ımız, İçişleri Bakanı olarak görevine devam etmektedir. Haliyle Refah-Yol Hükümeti'nin bir bakanı olarak görev yaptığı hükümeti yıktığı iddiası, yalanın da ötesinde bir iftiradır" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Meral Akşener, İYİ Parti, Hükümet, Güncel, Haberler