İttifak Holding Konyaspor, Gaziantep maçında kural hatası yapıldığını iddia etti ve TFF'ye başvuracaklarını duyurdu

Spor Haberleri

Süper Lig takımlarından İttifak Holding Konyaspor, Gaziantep FK maçında kural hatası olduğunu ve karşılaşmanın tekrar edilmesi gerektiğini savunarak TFF'ye başvuruda bulunacaklarını duyurdu.

Süper Lig'in 31. haftasında 86. dakikada 1-0 önde olan ancak maçı 3-1 yenik tamamlayan İttifak Holding Konya spor, karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek'in verdiği penaltı kararı sonrasında resmi siteden tepki dolu açıklama yayınladı. Yeşil-beyazlılar, "Kural açıktır hakem hatası yoktur maç tekrar edilmelidir" dedi.

NE OLMUŞTU?

Maçın 84. dakikasında Gaziantep FK oyuncusu Muhammet'in ortasında top Volkan'ın eline çarpmıştı. Konyasporlu futbolcular topu ayaktan ele çarptığı yönünde itiraz etmişti. Hakem Hüseyin Göçek VAR kontrolü sonrasında beyaz noktayı gösterdi ve Gaziantep FK, Maxim ile 1-1'i bulmuştu.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise, "Maçtan önce hakeme değinmek istiyorum. Pandemiden önce son Fenerbahçe maçında kötü bir performans ve yanlış kırmızı kartlar gösteren bir hakem vardı ve biz o gün ona rağmen kazanmıştık. Bugün de aynı hakem, Hüseyin Göçek sahadaydı. Verdiği bir penaltı var. Top vücuttan ele geliyor ve penaltı değil ama hakem penaltı verdi. Hakem bugün bu takımın, bu kulübün kaderiyle oynadı. Bizler yüzde yüz konsantrasyonla oynuyorsak hakemlerin de aynı performansı göstermesi lazım. Bu hakemle bir değil iki değil yani daha önce de oldu" ifadelerini kullanmıştı.

Haberler.com - Spor

İttifak Holding, Gaziantep, Konyaspor, , Haberler