İnegölspor'un kritik galibiyeti camiayı sevindirdi

Spor Haberleri

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele veren İnegölspor, 19'uncu hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Çorum Futbol Kulübü'nü 3-1 yenerek rakibiyle puanları eşitledi.

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele veren İnegölspor, 19'uncu hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Çorum Futbol Kulübü'nü 3-1 yenerek rakibiyle puanları eşitledi. Haftayı 31 puanla 5'inci sırada kapatan Bursa temsilcisinde galibiyet büyük sevinç yaşattı.

Çok anlamlı ve değerli bir galibiyet elde ettiklerini belirten İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, oyuncularını olağanüstü mücadelelerinden ötürü tebrik etti. "Oyuncularım yürekleriyle oynadılar" diyen deneyimli teknik adam, "İlk devreye baktığımızda istediğimiz gibi bir oyun yoktu. Mücadele vardı. Yine birkaç tane pozisyonumuz vardı. İkinci devre içeride oyunculara şunu hatırlattık. Eğer bir hedefe gitmek istiyorsak rakipten daha fazla istememiz lazım, tempomuzu biraz daha artırmamız lazım. Fizik olarak zaten üstünüz, bunu biliyoruz ama bunu sahada göstermek lazım. İstemeleri lazım diye onlara hatırlattık, onlar da gerekeni yaptılar. Çok güzel bir mücadele vardı. Tekrar tebrik ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İnegölspor, Futbol, Çorum, , Haberler