Hdp'nin, "Halk Sağlığı ve Sağlık Emekçilerinin Sorunları ile Depremin Yarattığı Hak Kayıplarının Araştırılması" Önerisi AKP ve MHP Oylarıyla...

Güncel Haberler

HDP’nin, “Halk sağlığı ve sağlık emekçilerinin sorunları ile depremin yarattığı hak kayıplarının araştırılması” amacıyla verdiği TBMM araştırma önergesinin görüşülmesine ilişkin grup önerisi AKP ve MHP’li Milletvekillerinin oylarıyla reddedildi. HDP Batman Milletvekili Necdet İpekyüz, “Bu zor koşullarda çalışıyorlar, fedakârca çalışıyorlar ve hâlen de devam ediyorlar. Peki, yaşamını yitiren, bu kadar sıkıntılı olanlarla ilgili bir çare var mı, onlara bir teşekkür var mı, tükenmişliklerine, terk edilmişliklerine karşılık, fedakârlıklarına karşı bir şey var mı? Yok. Hiç bunlar yapılmıyor ama ‘Gidiyorlarsa gitsinler, ne olursa olsun...' ” dedi.

HDP'nin, "Halk sağlığı ve sağlık emekçilerinin sorunları ile depremin yarattığı hak kayıplarının araştırılması" amacıyla verdiği TBMM araştırma önergesinin görüşülmesine ilişkin grup önerisi AKP ve Mhp'li Milletvekillerinin oylarıyla reddedildi. HDP Batman Milletvekili Necdet İpekyüz, "Bu zor koşullarda çalışıyorlar, fedakarca çalışıyorlar ve halen de devam ediyorlar. Peki, yaşamını yitiren, bu kadar sıkıntılı olanlarla ilgili bir çare var mı, onlara bir teşekkür var mı, tükenmişliklerine, terk edilmişliklerine karşılık, fedakarlıklarına karşı bir şey var mı? Yok. Hiç bunlar yapılmıyor ama 'Gidiyorlarsa gitsinler, ne olursa olsun...' " dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Necdet İpekyüz, Milletvekili, Batman, MHP, Güncel, Haberler