Erzurum haber | Turan Çömez'den 'Ünsal Ban ve Zehra Taşkesenlioğlu' İddiaları: "Mengen'deki Çiftliğe Erzurum'dan Getirdikleri Çobanın Üzerine Araziler Geçirdiler,...

Güncel Haberler

Erzurum haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski doktoru ve eski AKP Milletvekili Turhan Çömez, Ünsal Ban ve boşanmak üzere olduğu eşi AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile ilgili yeni iddialarda bulundu. Çömez, “Ünsal Ban, rektörü olduğu Türk Hava Kurumu Üniversitesi’ni 300 milyon lira civarında zarara uğrattı. Daha sonra gitti, Mengen’de bugünkü değeri 200 milyon lirayı aşan araziler aldı; arazilerine oteller, restoranlar, alışveriş merkezleri koydu... Erzurum’un Tekman ilçesinden bir sürü at, eşek, bir sürü hayvan getirdiler bu çiftliğe. Bunları getirirken çobanları da getirdi Erzurum’dan bu Mengen’deki çiftliğe. Sonra bu çobanların üzerine bir sürü araziler yaptılar. Bu çobanlardan biri maalesef trafik kazasında hayatını kaybetti. Bu sefer miraslarının kaldığı insanların üzerine çullandılar, bu arazileri geri almak için” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski doktoru ve eski AKP Milletvekili Turhan Çömez, Ünsal Ban ve boşanmak üzere olduğu eşi AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile ilgili yeni iddialarda bulundu. Çömez, "Ünsal Ban, rektörü olduğu Türk Hava Kurumu Üniversitesi'ni 300 milyon lira civarında zarara uğrattı. Daha sonra gitti, Mengen'de bugünkü değeri 200 milyon lirayı aşan araziler aldı; arazilerine oteller, restoranlar, alışveriş merkezleri koydu... Erzurum'un Tekman ilçesinden bir sürü at, eşek, bir sürü hayvan getirdiler bu çiftliğe. Bunları getirirken çobanları da getirdi Erzurum'dan bu Mengen'deki çiftliğe. Sonra bu çobanların üzerine bir sürü araziler yaptılar. Bu çobanlardan biri maalesef trafik kazasında hayatını kaybetti. Bu sefer miraslarının kaldığı insanların üzerine çullandılar, bu arazileri geri almak için" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Zehra Taşkesenlioğlu, Ünsal Ban, AK Parti, Erzurum, Güncel, Haberler