Erce Kardeşler: Hayallerimizi içimizde yaşıyoruz

Spor Haberleri

Trabzonspor kalecisi Erce Kardeşler, Gaziantep FK maçında ilk kez iç saha maçında ilk 11'de oynayacağı için heyecanlı olduğunu belirterek, "İnşallah bana güvenen insanların yüzünü kara çıkarmam. Yine kazanacağımız ve galibiyet serisini sürdüreceğimiz maç olur.

Trabzonspor kalecisi Erce Kardeşler, Gaziantep FK maçında ilk kez iç saha maçında ilk 11'de oynayacağı için heyecanlı olduğunu belirterek, "İnşallah bana güvenen insanların yüzünü kara çıkarmam. Yine kazanacağımız ve galibiyet serisini sürdüreceğimiz maç olur. Hayallerimizi inceden inceden kendi içimizde yaşıyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında sahasında Gaziantep FK ile karşılaşmaya hazırlanan Trabzonspor'da kart cezalısı Uğurcan Çakır'ın yerine sahaya çıkacak olan kaleci Erce Kardeşler, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Daha önce de son olarak Gaziantep FK karşısında görev yaptığını hatırlatan Erce Kardeşler, "Uğurcan'ın kırmızı kart görmesi aslında kötü bir şey. En son Gaziantep maçında oynamıştım. Bu gidişle hep Gaziantep maçlarında oynayacağım galiba. Tabi ki uzun bir süredir oynamıyorum, bu bir dezavantaj gibi gözükebilir ama çok özledim maç oynamayı. Maç oynamak her zaman çok özeldir, çok keyiflidir. Bir de şöyle bir durum var, ilk defa içerdeki bir lig maçında ilk 11'de başlayacağım. Bunun da heyecanı var. Taraftarımızın önünde ilk defa bir lig maçına ilk 11 olarak başlayacağım. Tabi ki hocamız şans verirse, kesin konuşmayalım, ne olur ne olmaz. Kendimi hazır tutmaya çalışıyorum, tüm arkadaşlarım da sağ olsunlar çok destek oluyorlar bana. İnşallah bana güvenen insanların yüzünü kara çıkarmam ve yine bir kazanacağımız ve galibiyet serisini sürdüreceğimiz maç olur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Uğurcan Çakır, Trabzonspor, Gaziantep, , Haberler