EMITT'te Bozcaada'ya bölgenin havasını en iyi yansıtan stant ödülü verildi

Güncel Haberler

ÇANAKKALE'nin Bozcaada ilçesi, bu yıl 24'üncüsü düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT), 'Bölgenin havasını en iyi yansıtan stant' ödülüne layık görüldü.

ÇANAKKALE'nin Bozcaada ilçesi, bu yıl 24'üncüsü düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT), 'Bölgenin havasını en iyi yansıtan stant' ödülüne layık görüldü.

Dünyanın en büyük 3'üncü turizm fuarı olarak kabul edilen, 30 Ocak-2 Şubat tarihleri arasındaki EMITT'e, Bozcaada ilçesi, Bozcaada Kaymakamlığı öncülüğünde katıldı. Fuarda 60 metrekarelik stant ile yer alan Bozcaada, en çok ilgi gören turizm destinasyonlarının başında yer alıyor. Standa gelenleri, Bozcaada Kaymakamı İbrahim Gültekin, Bozcaada Belediye Başkanı CHP'li Hakan Can Yılmaz, Bozcaada Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Erkan Yavuz, Bozcaada Kadın Kooperatifi Başkanı Öznur Evergen ve bazı adalı turizm işletmecilerinin temsilcileri, karşılıyor. Bozcaada'nın doğal ve bakir doğasının yanı sıra koyları, bağları, üzümü, şarabı, yerel ürünleri ve turizm tesisleri öne çıkarılan Bozcaada standı fuarda, 'Bölgenin havasını en iyi yansıtan stant' ödülüne layık görüldü. Ödül Kaymakam Gültekin'e verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğu Akdeniz, Çanakkale, Bozcaada, , Haberler