Çökertme Koyu son durum nedir? Çökertme Koyu'ndaki yangın söndürüldü mü? çökertme koyu nerede? Çökertme koyu son dakika!

Gündem Haberleri

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yer alan ve eşsiz güzelliğiyle bilinen Çökertme Koyu, vatandaşlar tarafından merak edilmekte. 3 gün önce başlayan yangın ile ilgili arama yapan vatandaşlar en çok "Çökertme koyu son dakika! Çökertme Koyu'ndaki yangın söndürüldü mü? Çökertme Koyu son durum!" konularını aratmakta. Peki, Çökertme koyu son dakika! Çökertme Koyu'ndaki yangın söndürüldü mü? Çökertme Koyu son durum nedir?

Dört bir yanından gelen yangın haberleri, Türkiye'nin doğal güzelliğini tehdit ediyor. Türkiye'nin birçok şehrinde başlayan yangınlar itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasıyla kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Bu yerlerden birisi olan ve geçtiğimiz yıllarda eşsiz güzelliğiyle dikkatleri çeken Muğla'nın Bodrum ilçesinde yer alan Çökertme Koyu, son dönemde vatandaşlar tarafından araştırılmakta. Çökertme Koyu'nda başlayan ve 3 gündür devam eden yangın ile ilgili bilgiler haberimizde.

Haberler.com - Gündem

Bodrum, Milas, , Haberler, Son Dakika