2 çocuğunu öldüren baba ilk kez hakim karşısına çıktı, cinayet sonrası yazdığı mektup mahkemede okundu: İçimde melek olarak yaşayacaksınız

3.Sayfa Haberleri

Kocaeli'de 2 çocuğunu boğarak öldüren babanın yargılanmasına başlandı. Cinayet zanlısı, çocuklarını öldürdüğünü hatırlamadığını iddia etti. Katil zanlısının cinayet sonrası çocukları için yazdığı mektupta, "Sizlerden ayrılmak benim için ölüm gibi geliyor. Sizler benim içimde birer melek olarak yaşayacaksınız." ifadeleri yer aldı.

Kocaeli'de yaşanan korkunç olayda polisler, sokakta şüphelendikleri kişiyi durdurduktan sonra evinde yaptığı aramada 13 yaşındaki Beril Yağmur ve 10 yaşındaki Yunus Emre R. isimli kardeşleri ölü olarak buldu. Çocukların boğularak öldürüldüğü belirlenirken babaları Murat R. gözaltına alınarak işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi. Yargılanmasına başlanan katil zanlısı, "Eşimin davranışları nedeniyle psikolojim bozuldu, cezaevinde kuru ekmek yiyorum ama huzurum yerinde." ifadelerini kullandı. Zanlının, cinayetin ardından yazdığı mektupta, "Sizlerden ayrılmak benim için ölüm gibi geliyor. Sizler benim içimde birer melek olarak yaşayacaksınız." sözleri yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kocaeli, Hakim, Baba, Mahkeme, Suç, Hukuk, 3.Sayfa, Haberler