Cem Garipoğlu'nun intihardan önceki son görüntüleri ortaya çıktı

3.Sayfa Haberleri

2009 yılında Münevver Karabulut'u vahşice öldüren Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntülerinden sonra intihar etmeden önceki son görüntüleri de ortaya çıktı. Garipoğlu'nun intihar etmeden 1 gün önce anne ve babasıyla açık görüşte bir araya geldiği belirlenirken intihardan önceki uzun bir volta atması görüntülerde yer aldı. Garipoğlu'nun intihardan önceki 1 ay içinde hapishanedeki din görevlileriyle sık sık görüşmeler yaptığı da soruşturma dosyasında yer aldı.

3 Mart 2009'da bir çöp konteynerinde bulunan parçalanmış genç kız cesedi Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüş, polis ekiplerinin araştırmasıyla Münevver Karabulut isimli lise öğrencisinin erkek arkadaşı Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürüldüğü belirlenmişti. Cinayet nedeniyle ilgili farklı iddialar ortaya atılırken cezaevinde intihar eden Garipoğlu'nun otopsi görüntülerinin ardından intiharı öncesi görüntüleri de ortaya çıktı.

NE OLMUŞTU?

Bahçeşehir'de bir villada öldürülen Münevver Karabulut'un parçalanmış cesedi, 3 Mart 2009'da Etiler'de bir çöp konteynerinde bulunmuştu. Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi, 18 Kasım 2011'de Münevver Karabulut'u öldürdüğü gerekçesiyle Cem Garipoğlu'nu 24 yıl hapis cezasına çarptırmıştı. Garipoğlu, cinayetten kaçtıktan 197 gün sonra teslim olmuş, 10 Ekim 2014'te kaldığı Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde intihar etmişti. Yapılan otopsinin ardından Garipoğlu toprağa verilirken aileden alınan DNA örnekleri de bu kişiyle uyuşmuştu.

Haberler.com - 3.Sayfa

Münevver Karabulut, Cem Garipoğlu, Otopsi, Hukuk, 3.Sayfa, Haberler