Bursa Büyükşehir Belediyespor pistte durdurulamıyor

Spor Haberleri

Türkiye'nin en iyi sporcularını 4-6 Haziran tarihleri arasında Bursa'da bir araya getiren Büyükler ve U23 Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları madalyayı yine es geçmedi.

Türkiye'nin en iyi sporcularını 4-6 Haziran tarihleri arasında Bursa'da bir araya getiren Büyükler ve U23 Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları madalyayı yine es geçmedi. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen U20 Türkiye Şampiyonası'nda 6 madalya kazanan Büyükşehir Belediyesporlu atletler, bu organizasyonda da 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz olmak üzere 3 madalya kazandı.

Bursa, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş önderliğinde sporun lider kenti olma yolunda emin adımlarla ilerlerken, Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları da katıldıkları organizasyonlarda başarılı sonuçlar elde etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen Atletizm Türkiye Şampiyonaları'nda başarılı sonuçlar alarak milli takıma girmeyi başaran Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları, son olarak 4-6 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen Büyükler ve U23 Türkiye Şampiyonası'nda madalyayı es geçmedi. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları, Atıcılar Olimpik Atletizm Pisti'nde 3 gün süren şampiyona da 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz olmak üzere 3 madalya kazanarak başarılarını kanıtlarken, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Gökhan Dinçer de sporcuların mutluluğuna ortak oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Bursa Büyükşehir Belediyespor, Büyükşehir Belediyespor, Türkiye, Bursa, , Haberler