Bakan Kasapoğlu, Kütahya'da Zafer Bayramı kutlamasına katıldı

Güncel Haberler

GENÇLİK ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kütahya'da katıldığı 30 Ağustos Zaferi'nin 98'nci yıl dönümü kutlamalarında Türkiye'nin yükselişinin bölge içinde çok önemli olduğunu ifade ederek, "Türkiye insanlığın umududur, mazlumların sığınağıdır.

GENÇLİK ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kütahya'da katıldığı 30 Ağustos Zaferi'nin 98'nci yıl dönümü kutlamalarında Türkiye'nin yükselişinin bölge içinde çok önemli olduğunu ifade ederek, "Türkiye insanlığın umududur, mazlumların sığınağıdır. Türkiye, haksızlığa uğramışların, zulme uğramışların, gadre uğramışların yolunu gözlediği dost elidir. Libya'dan Suriye'ye, Afrika'dan Balkanlara kadar ay-yıldızın gölgesi çaredir, umuttur" dedi.

Kütahya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı. Altıntaş ilçesine bağlı Zafertepeçalköy de gerçekleştirilen törenlere Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun yanı sıra, Kütahya Valisi Ali Çelik, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Kütahya AK Parti milletvekilleri Ahmet Tan, Ceyda Çetin Erenler, İshak Gazel, MHP Kütahya milletvekili Ahmet Erbaş, CHP Kütahya milletvekili Ali Fazıl Kasap, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, askeri ve mülki erkan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile halk katıldı. Zafer Anıtına sunulan çelenk ile başlayan törende saygı duruşu, saygı atışı ve İstiklal Marşı'nın ardından Büyük Taarruz'un gerçekleştiği arazi tanıtıldı, harekat anlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kasapoğlu, Türkiye, Kütahya, Güncel, Haberler