Arman Talay'ı Anma Töreninde Sporcular Ödüllendirildi

Spor Haberleri

Merhum spor yazarı Arman Talay'ı vefatının 25'inci yılında anmak için düzenlenen ödül töreninde milli güreşçiler Rıza Kayaalp ve Taha Akgül ödüle layık görüldü. Tören Ankara Gazeteciler Cemiyeti'nde yapıldı.

Merhum spor yazarı Arman Talay'ı vefatının 25'inci yılında anmak için düzenlenen ödül töreni Ankara Gazeteciler Cemiyeti'nde yapıldı.

1998 yılında geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden Türkiye Spor Yazarlar Derneği (TSYD) Ankara Şubesi eski başkanlarından gazeteci Arman Talay anısına geleneksel olarak düzenlenen ödül törenine spor, siyaset, iş dünyası ve sanat camiasından çok sayıda isim katıldı. Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Ankara Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Savaş Kıratlı, Talay'ın gazeteciliğinin yanı sıra sevgiyi de miras bıraktığını ifade ederek, "Sevgiyi çevresine yayabilen nadir insanlardan biriydi. Kendisini anarken duygulanmamak elde değil. Rüzgarlı Sokak'ta başlayan çalışma hayatından onu sonsuzluğa uğurladığımız güne kadar dostu, arkadaşı, kardeşi olmaktan büyük mutluluk duydum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Rıza Kayaalp, Taha Akgül, Ankara, Spor, Spor, Haberler