Ağzımıza Silah Dayadılar Diyen SP'lilere MHP'den Yanıt Geldi: Bize Ateş Açtılar

Güncel Haberler

Ankara'da 100 kişinin birbirine girdiği parti kavgasında Saadet partililer, "MHP ağzımıza silah dayadı" derken MHP'liler ise ''Saadet isimli küçük ve önemsiz parti mensupları arkadaşlarımıza ateş etti." dedi.

Ankara'da 100 kişinin birbirine girdiği parti kavgasında, Saadet Partisi'nin yaptığı açıklamada İl Seçim Karargah Başkanı Selim Aydın, "MHP ağzımıza silah dayadı" derken MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ ise, ''Saadet isimli küçük ve önemsiz parti mensupları arkadaşlarımıza ateş etti." diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Çankaya ilçesindeki 1071 Malazgirt Bulvarı üzerinde gece yarısı meydana gelen olayda, yol üzerindeki aydınlatma direklerine parti bayrakları asan yaklaşık 20 kişilik Saadet Partili grup ile bölgeye daha sonra gelen ve MHP'li olduğu öne sürülen 80 kişilik grup arasında bayrak asılması nedeniyle tartışma çıktı. Bir süre münakaşa eden şahısların arasındaki gerginliğin şiddetlenmesi soncu olay, kısa sürede kavgaya dönüştü. 100 kişilik kalabalık grup bulvar birbirine girerken, bayrak sopaları da silah olarak kullanıldı. Güçlükle ayrılan kavgada Saadet Partisi Ankara Milletvekili Adayı Mehmet Fethi Öztürk ve kardeşi ağır yaralandı.

Haberler.com - Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi, Ankara, Politika, Güncel, Haberler