AK Parti ve DEM Partili vekiller arasında tansiyon yükseldi: Keşke azıcık o demden sana da nasip olsa

Politika Haberleri

TBMM'de, CHP'nin 1 Mart 2003 Irak tezkeresi ile ilgili grup önerisi sırasında AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Şahin ile DEM Parti Grup Başkanvekili Gülüstan Kılıç Koçyiğit arasında tartışma yaşandı. Şahin'in "DEM çizgisinde demlenen" sözlerine tepki gösteren Koçyiğit, "Keşke azıcık o demden sana nasip olsa da insanlık öğrensen" ifadelerini kullandı.

TBMM Genel Kurulu'nda CHP'nin "1 Mart 2003 Irak tezkeresi" ile ilgili grup önerileri kabul edilmedi. Grup önerisi tartışılırken AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Şahin ile Dem Parti Grup Başkanvekili Gülüstan Kılıç Koçyiğit arasında tansiyon yükseldi. Şahin'in "Terörle mücadele amaçlı olarak Meclis'e getirilen Suriye ve Irak tezkeresine 'hayır' diyen, DEM çizgisinde demlenen, tezkere kardeşliği kuranların 1 Mart tezkeresini tekrar pişirmeleri size de manidar geliyor mu?" sözlerine tepki gösteren Koçyiğit, "Keşke azıcık o demden sana nasip olsa da insanlık öğrensen." dedi.

Haberler.com - Politika

Gülüstan Kılıç Koçyiğit, Kahramanmaraş, Milletvekili, Mehmet Şahin, Mehmet Şahin, DEM Parti, Tansiyon, AK Parti, Irak, Politika, Güncel, Haberler