MEB'den 4'üncü sınıf öğrencileri için yeni kaynak desteği

Güncel Haberler

MİLLİ Eğitim Bakanlığı'nca 4'üncü sınıf öğrencileri için yayımlanan çalışma fasiküllerinin 5'inci ve 6'ncı ünitelerinin erişime açıldığı bildirildi.

MİLLİ Eğitim Bakanlığı'nca 4'üncü sınıf öğrencileri için yayımlanan çalışma fasiküllerinin 5'inci ve 6'ncı ünitelerinin erişime açıldığı bildirildi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Salgın sürecinde her bir öğrencimize ulaşmak ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için kaynak sunmaya devam ediyoruz" dedi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, eğitim- öğretim faaliyetlerine destek olmak amacıyla 4'üncü sınıflar için 1'inci, 2'nci, 3'üncü ve 4'üncü ünitelerden oluşan 22 çalışma fasikülünün ardından aynı serinin 5'inci ve 6'ncı üniteleri de erişime açıldı. Yeni fasiküller 4'üncü sınıflar için Türkçe, matematik, fen bilimleri, din kültürü ve ahlak bilgisi, sosyal bilgiler ve İngilizce derslerinden çoktan seçmeli sorular ve etkinlikleri içeriyor. Ünitelerin işleniş zamanına göre yıl boyunca yayımlanacak fasiküllere, 'meb.gov.tr ve odsgm.meb.gov.tr' adresinden erişilebiliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

milli eğitim bakanlığı, Eğitim Bilişim Ağı, Ziya Selçuk, Güncel, Haberler