Villada uyuşturucu üreten 3 sanığa, 60'ar yıla kadar hapis istemi

Güncel Haberler

KONYA'da villa inşaatının bodrum katını 10 milyon lira harcayarak dönüştürdükleri uyuşturucu imalathanesinde esrar üretirken yakalanıp, tutuklanan 3 şüpheli hakkında 60'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

KONYA'da villa inşaatının bodrum katını 10 milyon lira harcayarak dönüştürdükleri uyuşturucu imalathanesinde esrar üretirken yakalanıp, tutuklanan 3 şüpheli hakkında 60'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

? Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Meram ilçesi Hasanköy Mahallesi'nde yapımı devam eden bir villada uyuşturucu üretimi yapıldığı ve bu uyuşturucunun yurt dışına pazarlandığı bilgisini aldı. Bunun üzerine şüphelileri takibe alan ekipler, geçen yıl haziran ayında villaya baskın düzenledi. Polis, hiçbir oda bulunmayan, çevresinde ise çok sayıda köpek bulunan villada detaylı arama yaptı. Ekipler, zemindeki tahta kapağı kaldırdığında aşağıda odalar olduğunu fark etti. Polis, villada bulduğu uzaktan kumandalı asansör sistemiyle aşağıya indiğinde uyuşturucu imalathanesiyle karşılaştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konya, Güncel, Haberler