Vahşi cinayette 2 sanığa müebbet, sevgiliye tahliye istemi

Güncel Haberler

ANTALYA'da kaybolduktan 8 gün sonra, ormanlık alanda başına poşet geçirilip, el ve ayakları bağlanmış ve cinsel organı kesik halde çıplak cesedi bulunan Halit Yılmaz'ı (50) öldürdükleri iddiasıyla yargılanan 2 sanık için savcı müebbet hapis cezası isterken, ilişki yaşadığı ortaya çıkan kadının...

ANTALYA'da kaybolduktan 8 gün sonra, ormanlık alanda başına poşet geçirilip, el ve ayakları bağlanmış ve cinsel organı kesik halde çıplak cesedi bulunan Halit Yılmaz'ı (50) öldürdükleri iddiasıyla yargılanan 2 sanık için savcı müebbet hapis cezası isterken, ilişki yaşadığı ortaya çıkan kadının ise tahliyesini talep etti.

Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde çalışan 3 çocuk babası Halit Yılmaz, geçen yıl 24 Mayıs günü iftardan sonra babası vefat eden bir arkadaşına taziyeye gitti. Yılmaz'ın gece eve gelmemesi ve telefonuna ulaşılamaması üzerine yakınları, Kepez Polis Merkezi'ne giderek, kayıp başvurusunda bulundu. Yakınlarının ifadesini alan polis, Yılmaz'ı bulmak için arama çalışması başlattı. Halit Yılmaz'ın otomobili, jandarma ekiplerince Antalya- Korkuteli Yolu Cehennem Deresi mevkisinde yol kenarında bulundu. Ekipler, aracın bulunduğu bölgeye yaklaşık 2 kilometre mesafedeki Naldöken mevkisinde de Yılmaz'ın cüzdanına ulaştı. Akşam saatlerinde ise ormanlık alanda Halit Yılmaz'ın üzeri çalıyla kapatılmış, başına poşet geçirilmiş, el ve ayakları bağlı çıplak haldeki cesedi bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halit Yılmaz, Güncel, Haberler