Ünlü Oyuncu Adnan Koç Uyuşturucudan Gözaltına Alınmıştı, Yetkisizlik Kararı Verildi

Magazin Haberleri

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Muhteşem Yüzyıl'ın Behram Paşa'sı oyuncu Adnan Koç hakkında yürütülen soruşturmada yetkisizlik kararı verildi.

Muhteşem Yüzyıl adlı dizide ' Behram Paşa' karakteriyle tanınan Adnan Koç ve kardeşleri Ahmet Koç ile Mehmet Hayri Koç'un da aralarında bulunduğu 5 kişi hakkında "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma ya da sağlama" suçundan yürütülen soruşturmada yetkisizlik kararı verildi.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, 15 Mart 2018 tarihinde düzenledikleri uyuşturucu operasyonuyla Muhteşem Yüzyıl adlı televizyon dizisinde oynadığı 'Behram Paşa' karakteriyle tanınan Adnan Koç ve kardeşleri Ahmet Koç ve Mehmet Hayri Koç ile Mehmet P.ve Şeyhmus K. gözaltına almıştı.

POLİSE DİRENMEKTEN TUTUKLANDILAR

Şüpheliler Şeyhmus K. ve Mehmet P., savcılık sorgularının ardından "uyuşturucu ticareti" suçundan serbest bırakılmıştı. Adnan Koç ve kardeşleri Mehmet Hayri Koç ile Ahmet Koç ise, "birden fazla kişi tarafından birlikte yağma", "gece vakti yağma", "görevi yaptırmamak için direnme" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Muhteşem Yüzyıl, Ahmet Koç, Adnan Koç, Behram, 3.Sayfa, Magazin, Haberler