UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi deplasman golü kuralı kaldırıldı mı? Deplasmanda atılan gol sayılıyor mu, kural kalktı mı?

Gündem Haberleri

Avrupa liginde ve Şampiyonlar liginde deplasman golü kuralı geçerli mi kalktı mı? merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, deplasman golü kuralı nedir? Deplasman, rövanş golü geçerli mi? Şampiyonlar ligi ve Avrupa liginde deplasman golü kuralı kalktı mı, geçerli mi, etkin mi? Avrupa Ligi'nde deplasman golü kuralı kaldırıldı mı? Deplasmanda atılan gol geçerli mi? Deplasman golü sayılıyor mu? İşte detaylar...

Futbol kurallarında bu sene bazı değişiklikler yapılmıştır. Bu değişikliklerden birisi de deplasman golünün kaldırılmasıdır. Peki, Uefa Şampiyonlar Ligi'nde deplasman golü kuralı kaldırıldı mı? Avrupa Ligi'nde deplasman golü kuralı kaldırıldı mı? UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi deplasman golü kuralı kaldırıldı mı? Deplasmanda atılan gol sayılıyor mu, kural kalktı mı? Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında deplasman golü kuralı geçerli değil mi? Deplasman golü kuralı nedir, ne zaman kaldırıldı?

Haberler.com - Gündem

UEFA Şampiyonlar Ligi, Gündem, Spor, Güncel, Haberler