Tuzlaspor TFF 1'inci Lig'e yükseldi

Spor Haberleri

TFF 2'nci Lig Plaf-Off finalinde rakibi Manisa Futbol Kulübü'nü penaltı atışları sonucunda 5-4 yenen Tuzlaspor, TFF 1'inci Lig'e yükselen 3'üncü takım oldu.

TFF 2'nci Lig Plaf-Off finalinde rakibi Manisa Futbol Kulübü'nü penaltı atışları sonucunda 5-4 yenen Tuzlaspor, TFF 1'inci Lig'e yükselen 3'üncü takım oldu. Galibiyeti getiren penaltı atışının ardından Tuzlasporlu futbolcular ve teknik ekip büyük sevinç yaşadı.

TFF 2'nci Lig Play-Off finalinde Taner Taşkın yönetimindeki Tuzlaspor ile Cihat Arslan yönetimindeki Manisa Futbol Kulübü Antalya Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanan maçı, iki kulübün yöneticileri ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir protokol tribününden takip etti. Yöneticiler maç boyunca kulüpleri için tezahüratta bulundu. Ümit Öztürk, Mehmet Cem Hanoğlu ve Samet Çiçek hakem üçlüsünün yönettiği final maçı Manisa Futbol Kulübü'nün vuruşuyla başlandı. Maçtaki ilk etkili atak 4'üncü dakikada Tuzlaspor'dan geldi. Sadık Baş'ın sağ kanattan yaptığı ortaya Batuhan Karadeniz kale önünde dokunamayarak büyük bir fırsatı kaçırdı. Maçın ilk 15 dakikasında iki takım da rakip yarı sahalarda etkili olmaya çalışsa da başarılı olamadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Futbol, Spor, Haberler