Suyu çekilen Seyhan Nehri'ne inip, balık için hayatlarını tehlikeye attılar

Güncel Haberler

ADANA'da aralarında çocukların da olduğu çok sayıda vatandaş, suyu çekilen Seyhan Nehri'ne girerek baraj kapaklarının her an açılıp su verilmesi tehlikesine aldırmadan balık tuttu.

ADANA'da aralarında çocukların da olduğu çok sayıda vatandaş, suyu çekilen Seyhan Nehri'ne girerek baraj kapaklarının her an açılıp su verilmesi tehlikesine aldırmadan balık tuttu. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken vatandaşları görenler, "Birkaç balık için hayatlarınızı tehlikeye atmaya değer mi?" diyerek tepki gösterdi.

Tren hattının geçtiği ve Seyhan ile Yüreğir ilçelerini birbirine bağlayan tarihi Demir Köprü'nün yanındaki merdivenlerden suyu çekilen Seyhan Nehri'ne inen aralarında çocukların da olduğu çok sayıda kişi, sığ suda balık tuttu. Eski baraj kapaklarına yakın mesafede olan ve suyun tekrar verilmesi sonucu boğulma tehlikesine aldırış etmeyen kalabalık, saatlerce burada vakit geçirdi. Bölgede yürüyüşe çıkan bazı vatandaşlar, gördükleri manzara için 'Birkaç balık için hayatlarınızı tehlikeye atmaya değer mi?' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seyhan, , Haberler