Süleyman Seba kimdir? Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba kaç yaşında vefat etti? Süleyman Seba aslen nerelidir? Süleyman Seba ne zaman vefat etti?

Gündem Haberleri

Türk futbolunun sevilen isimlerinden ve Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba, 1984 yılında çok zor bir dönemde Mehmet Üstünkaya'dan yönetimi devraldığı başkanlık görevini 2000 yılına kadar devam ettirdi. Başkanlık döneminde sayısız kupa kazanan ve 1947 yılında BJK İnönü Stadyumu'nun açılışı sebebiyle Beşiktaş ile İsveç'in AIK takımı yapılan maçta bu stattaki ilk golü atarak tarihe geçen Süleyman Seba, son dönemde en çok merak edilen isimler arasında yer almakta. Süleyman Seba kimdir?

Hakkı Yeten ile birlikte Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün iki onursal başkanından biri olan Süleyman Seba, ölüm yıl dönümünde vatandaşlar tarafından en çok merak edilen isimler arasında yer almakta. 16 yıl süren Başkanlığı boyunca 8 kongrede rakiplerine sürekli üstünlük sağlayan Seba ile ilgili vatandaşlar internette en çok "Süleyman Seba kimdir? Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba kaç yaşında vefat etti? Süleyman Seba aslen nerelidir?" sorularını aratmaktadır. Son dönemde en çok merak edilen isimler arasında yer alan Süleyman Seba ile ilgili detaylı bilgilere haberimizden erişebilirsiniz.

Haberler.com - Gündem

Süleyman Seba, Süleyman Seba, Beşiktaş, Futbol, Gündem, Güncel, Haberler