İstismara uğradığı öne sürülen 16 yaşındaki genç kız mahkemede her şeyi bir bir anlattı: Zorla cinsel ilişkiye girip bir de para verdi

3. Sayfa Haberleri

Kocaeli'de iddiaya göre psikolojik sorunları olan ve özel eğitim alan 16 yaşındaki kıza cinsel istismar uygulayan sanıkların yargılanmasına başlandı. Mağdurun babası, kızının psikolojik tedavi gördüğünü söyleyerek sanıklardan şikayetçi oldu. Sanıklar suçlamaları kabul etmezken, 16 yaşındaki mağdur ise "Sanıklarla sosyal medya üzerinden tanıştım. Benimle zorla cinsel ilişkiye girdiler, şikayetçiyim. A.Y isimli şahıs bir de bana para verdi." dedi.

Kocaeli'de iddiaya göre, sosyal medya hesabından A.N.H. ve A.Y. (19) isimli şahıslarla tanışan B.K., farklı tarihlerde sanıklar tarafından cinsel istismara uğradı. Kızının hareketlerinden şüphelenerek durumu anlatmasını isteyen aile, B.K.'nin cinsel istismara maruz kaldığını öğrenir öğrenmez polis merkezine giderek şikayette bulundu. Şikayet üzerine A.N.H. ve A.Y. isimli şahıslar, ifadeleri alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Münir Karaloğlu, Kocaeli, 3. Sayfa, Haberler