Son dakika... Pehlivanların yaralanması davasında karar çıktı

Güncel Haberler

Son dakika habere göre ANTALYA'da, yağlı güreş sporcusu Hakkı Aygün'ü (25) öldürüp Mehmet Ali Avcı'yı (23) yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan Umut Can Ferah'ı azmettirdiği öne sürülen Yavuz Tayfur'un, Aygün ve Avcı'ya 2 yıl önce düzenlediği silahlı saldırı olayıyla ilgili davada karar verildi.

ANTALYA'da, yağlı güreş sporcusu Hakkı Aygün'ü (25) öldürüp Mehmet Ali Avcı'yı (23) yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan Umut Can Ferah'ı azmettirdiği öne sürülen Yavuz Tayfur'un, Aygün ve Avcı'ya 2 yıl önce düzenlediği silahlı saldırı olayıyla ilgili davada karar verildi. Yavuz Tayfur, 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, 24 Mart 2018 tarihinde, Muratpaşa ilçesi Eski Lara Yolu'ndaki bir kafenin önünde meydana geldi. Yavuz Tayfur, husumetli olduğu yağlı güreş sporcuları Hakkı Aygün ve Mehmet Ali Avcı ile konuşmak için kafeye geldi. Taraflar arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Tayfur, üzerinde taşıdığı tabancayla Hakkı Aygün ile arkadaşı Mehmet Ali Avcı'ya ateş açtı. Aygün'e 3, Avcı'ya ise 4 kurşun isabet etti. Yavuz Tayfur ve yanındaki 2 arkadaşı olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Hakkı Aygün özel hastaneye, Mehmet Ali Avcı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Aygün ve Avcı tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakkı Aygün, Umut Can, Antalya, Güncel, Haberler, Son Dakika