Son Dakika | Muğla'da şehit polis için tören; anne ve babası selam durdu

Güncel Haberler

Gelen son dakika haberine göre MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, silah kaçakçıları ile çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Ercan Yangöz'ün (26) cenazesi, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki törenin ardından, toprağa verilmek üzere memleketi Denizli'nin Buldan ilçesine gönderildi.

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, silah kaçakçıları ile çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Ercan Yangöz'ün (26) cenazesi, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki törenin ardından, toprağa verilmek üzere memleketi Denizli'nin Buldan ilçesine gönderildi. Törende şehidin babası Şahin Yangöz ve annesi Nursel Yangöz, oğullarını polis selamıyla uğurladı.

Muğla İl Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü (KOM) Bodrum Grup Amirliği ekipleri, bazı şüphelilerin suç örgütlerine silah satmak için Bodrum'da olduğu istihbaratına ulaştı. Operasyon için harekete geçen ekipler şüphelilerin kaldığı Ortakent Mahallesi Giritli Sokak üzerindeki villaya, dün saat 17.30 sıralarında operasyon düzenledi. Operasyon sırasında şüpheliler ile polis arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada 2 polis memuru yaralanırken, 4 şüpheli etkisiz hale getirilip, gözaltına alındı. İhbar üzerine bölgeye ulaşan sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı polislerden durumu ağır olan, Ercan Yangöz özel bir hastaneye, Abdülkadir Doğan (30) ise Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların müdahalesine rağmen bekar, 6 yıllık polis memuru Yangöz şehit oldu. Doğan'ın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Gözaltına alınan 4 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muğla, , Haberler, Son Dakika