Son dakika haberleri: Bursaspor transfer engelinin kaldırılmasında son düzlüğe girdi

Spor Haberleri

Son dakika haberi: BURSASPOR'da transfer engelini kaldırmak için göreve ilk geldikleri günden itibaren yoğun çaba sarf eden yönetim, sürecin sonuna geliyor.

BURSASPOR'da transfer engelini kaldırmak için göreve ilk geldikleri günden itibaren yoğun çaba sarf eden yönetim, sürecin sonuna geliyor. 44 dosyadan yalnızca 2 dosyaya düşülürken, yakın süreçte engelin kaldırılarak takviyelerin yapılması bekleniyor.

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'da yönetim, transfer engelini kaldırabilmek amacıyla çabalarını yoğunlaştırdı. Bu noktada göreve geldiklerinde 44 dosya ile karşılaşan, ancak oluşturdukları kaynaklar ve yapılan görüşmeler neticesinde dosya sayılarını birer birer düşüren yönetim, son olarak pürüzlerin yaşandığı Serdar Özkan ile anlaşma sağladı. Daha önce ciddi sıkıntıların yaşandığı Özkan'a, gerekli kolaylığın sağladığı için teşekkür edilirken, dosya sayısı da böylelikle 2'ye düştü. Yönetimin, Moussa Sow ve menajer Özgün Koyutürk ile de anlaşarak, transfer engelini yakın süreçte kaldırması bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Serdar Özkan, Bursaspor, Spor, Haberler, Son Dakika