Son dakika haberleri... 3 kişinin öldüğü 'köpek besleme' tartışmasında sanıklar için istenen ceza belli oldu

Güncel Haberler

Gelen son dakika haberine göre İZMİR'de, köpek besleme nedeniyle çıkan tartışma sonucu Yahya Köşek (61), eşi Meryem Köşek (57) ve kızları Funda Güçlü'nün (37) öldürülmesiyle ilgili soruşturmada tutuklu sanıklar Ali İhsan Kılıç (62) ile ağabeyi Mehmet Kılıç (63) hakkında her bir cinayet için ayrı ayrı müebbet ve 4 yıla...

İZMİR'de, köpek besleme nedeniyle çıkan tartışma sonucu Yahya Köşek (61), eşi Meryem Köşek (57) ve kızları Funda Güçlü'nün (37) öldürülmesiyle ilgili soruşturmada tutuklu sanıklar Ali İhsan Kılıç (62) ile ağabeyi Mehmet Kılıç (63) hakkında her bir cinayet için ayrı ayrı müebbet ve 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

Olay, geçen 10 Haziran günü saat 16.00 sıralarında, Bayraklı ilçesi Orgeneral Nafiz Gürman Mahallesi 7171/1 Sokak'ta meydana geldi. Ali İhsan Kılıç, ailesiyle sokak köpeklerini besleyen Yahya Köşek ile olaydan 5 gün önce kavga etti. Aralarında husumet oluşan taraflar olay günü karşılaşınca yeniden tartıştı. Köpek besleme nedeniyle bir kez daha çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Ali İhsan Kılıç, tabancayla Yahya Köşek, eşi Meryem Köşek ve 2 çocuk annesi kızı Funda Güçlü'ye ateş etti. Çevredekilerin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri tarafından Ege Üniversitesi Hastanesi ile Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kılıç, İhsan Kılıç, Güncel, Haberler, Son Dakika