Son dakika haberi! Emekli öğretmenden hastaneye 250 bin liralık cihaz bağışı

Güncel Haberler

Son dakika gündem haberi: NİĞDE'de, 20 sene öğretmenlik yaptıktan sonra emekli olan Gülser Erol, Niğde Üniversitesi Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Polikliniği'ne kendi ve kaybettiği eşi Vural Erol adına 250 bin lira değerinde cihazlar bağışladı.

NİĞDE'de, 20 sene öğretmenlik yaptıktan sonra emekli olan Gülser Erol, Niğde Üniversitesi Ömer Halisdemir Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Polikliniği'ne kendi ve kaybettiği eşi Vural Erol adına 250 bin lira değerinde cihazlar bağışladı.

Kentte 'Gül öğretmen' olarak tanınan ve emekli olduktan sonra Adana'da yaşayan Gülser Erol tarafından Niğde Üniversitesi Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Polikliniği'ne 250 bin lira değerinde göz ultrasonografi, el tonometri ve göz görüntülemeli mikroskop cihazı bağışı yapıldı. Bağışın ardından Vali Yılmaz Şimşek, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç ve Niğde Üniversitesi Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Öğretim Üyesi Dr. Bilal Günaydın tarafından Erol'a plaket verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Niğde Üniversitesi, Ömer Halisdemir, , Haberler, Son Dakika