Son Dakika! Bahçeli'den Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu'nu sempozyuma çağıran İstanbul Türk Ocakları teşkilatına tepki: Bu gaflete nasıl kapıldınız?

Politika Haberleri

Son dakika! CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun dün Türk Ocakları'nın İstanbul'daki sempozyumuna katılması Türk Ocakları Genel Merkezi tarafından tepkiyle karşılandı. İstanbul Teşkilatı görevden alındı, açıklamada "Devlete seri katil diyen biri toplantımızda boy gösteremez" denildi. Bu duruma MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli de tepki göstererek "Bu hazin manzarayı nasıl yorumlayalım? Bunu nasıl yaptınız? Bu gaflete nasıl kapıldınız?" dedi.

Türk Ocakları'nın kuruluşunun 110. yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) işbirliğiyle "Günümüz İslam Dünyasında Meseleler ve Çözüm Yolları 2" başlıklı sempozyum düzenledi. Fatih Ali Emir Kültür Merkezi'nde dün başlayan ve üç gün sürecek sempozyumun açılışına CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da katıldı.

Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu, Canan Kaftancıoğlu, Devlet Bahçeli, , Haberler, Son Dakika