Seyitgazi "Ölüm Yolunda" Bir Kaza Daha Oldu. Belediye Başkanı Tepe: "Yolun Yatırım Programına Alınması İçin Daha Kaç Can Vermemiz Gerekiyor"

Güncel Haberler

Eskişehir’de Seyitgazi-Kırka-Afyon Karayolu'nun ‘bölünmüş yol' olarak tamamlanması için kampanyalar düzenlenen ve "ölüm yolu" olarak anılan yerde bugün 5 kişinin yaralandığı bir trafik kazası daha yaşandı. Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, “Bugün öğleden sonra biri karavan olan 2 özel aracın karıştığı kaza yine can yaktı. Eskişehir-Seyitgazi-Afyon karayolunda Taşlık Mahallesi mevkisinde yağışın etkisiyle kafa kafaya çarpıştı. Her yıl onlarca kazanın yaşandığı ve hala yatırım programına dahil edilmemiş bu yol için daha kaç can vermemiz gerekiyor” dedi.

Eskişehir'de Seyitgazi-Kırka-Afyon Karayolu'nun 'bölünmüş yol' olarak tamamlanması için kampanyalar düzenlenen ve "ölüm yolu" olarak anılan yerde bugün 5 kişinin yaralandığı bir trafik kazası daha yaşandı. Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, "Bugün öğleden sonra biri karavan olan 2 özel aracın karıştığı kaza yine can yaktı. Eskişehir-Seyitgazi-Afyon karayolunda Taşlık Mahallesi mevkisinde yağışın etkisiyle kafa kafaya çarpıştı. Her yıl onlarca kazanın yaşandığı ve hala yatırım programına dahil edilmemiş bu yol için daha kaç can vermemiz gerekiyor" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Eskişehir, Seyitgazi, Güncel, Haberler