Şentop: Güvenlik ve özgürlük birbirinin tamamlayıcısıdır

Politika Haberleri

ANKARA'da 'Polis Amirleri Eğitim Merkezi 4'üncü Dönem Mezuniyet Töreni'nde konuşan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Güvenlik-özgürlük dengesini kurmadan özlediğimiz günleri yakalayamayız. Bizim anlayışımızda özgürlük ve güvenlik birbirinin zıddı değil, birbirinin tamamlayıcısıdır" dedi.

ANKARA'da 'Polis Amirleri Eğitim Merkezi 4'üncü Dönem Mezuniyet Töreni'nde konuşan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Güvenlik-özgürlük dengesini kurmadan özlediğimiz günleri yakalayamayız. Bizim anlayışımızda özgürlük ve güvenlik birbirinin zıddı değil, birbirinin tamamlayıcısıdır" dedi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hacı Bayram Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Külliyesi Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Polis Amirleri Eğitim Merkezi 4'üncü Dönem Mezuniyet Töreni'ne katıldı. İçişleri Bakanı Soylu, eğitimini tamamlayan ve yemin eden 2 bin 559 komiser yardımcısına demokrasi ve hukuk devleti mesajı vererek "Anayasa temel hak ve özgürlüklere en çok siz riayet edin. Hak kavramı üzerinden ortaya koyacağınız her şey tüm dünyaya emsal olacaktır. Allah ayağınıza taş değdirtmesin" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Mustafa Şentop, , Haberler