Prof. Dr. Mehmet Sungur kimdir? Çağla ile Yeni Bir Gün konuğu: Prof. Dr. Mehmet Sungur kaç yaşında, ne doktoru? Prof. Dr. Mehmet Sungur biyografisi!

Gündem Haberleri

Amerikan Psikiyatri Birliği (APA) üyesi ve Beck Kognitif Terapi Akademisi (ACT) nin kurucu üyesi ve sertifiye edilmiş eğiticisi ve konsültanı olup ACT'den diplomat ve süpervizör ünvanları sahibi olan Prof. Dr. Mehmet Sungur kimdir? Çağla ile Yeni Bir Gün konuğu: Prof. Dr. Mehmet Sungur kaç yaşında, ne doktoru? Prof. Dr. Mehmet Sungur nereli, mesleği nedir? Prof. Dr. Mehmet Sungur hayatı ve biyografisi nedir?

Avrupa Kognitif ve Davranış Terapiler Birliği (EABCT) Akreditasyon ve Sertifikasyon Komitesi Yürütücü üyesi, 'Psikoterapilerde Ortak Dil Kullanımı' komitelerinin yürütme kurulu üyesi, Uluslararası Kognitif Terapiler Derneği (IACP) Yönetim Kurulu üyesi, Amerikan Psikiyatri Birliği (APA) üyesi ve Beck Kognitif Terapi Akademisi (ACT) nin kurucu üyesi ve sertifiye edilmiş eğiticisi ve konsültanı olup ACT'den diplomat ve süpervizör ünvanları sahibidir. Prof. Dr. Mehmet Sungur kimdir? Çağla ile Yeni Bir Gün konuğu: Prof. Dr. Mehmet Sungur kaç yaşında, ne doktoru? Prof. Dr. Mehmet Sungur nereli, mesleği nedir? Prof. Dr. Mehmet Sungur hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde…

Haberler.com - Gündem

Mehmet Sungur, Çağla Şikel, Fox, Gündem, Güncel, Haberler