Pandemi, prefabrik evlere ilgiyi artırdı

Güncel Haberler

SAMSUN'da salgın sürecinde kalabalıklardan uzak durup, doğayla iç içe yaşam sürmek isteyenler, konteyner ve prefabrik evlere yöneldi.

SAMSUN'da salgın sürecinde kalabalıklardan uzak durup, doğayla iç içe yaşam sürmek isteyenler, konteyner ve prefabrik evlere yöneldi. Kısa sürede imal edilebilen evlerde talep artışı olduğunu belirten üretici Erkut Erbil, "Aşırı rağbet var. Talepleri yetiştirmeye çalışıyoruz" dedi.

Koronavirüs salgınıyla birlikte vatandaşlar, doğayla iç içe bir yaşam için kırsal bölgelere yöneliyor. Arazilerine ev yaptırmak isteyenler, daha zahmetsiz olan tüm ihtiyaçlarını karşılayabilen ve bir hafta içerisinde, talebe göre hazırlanıp montajı yapılabilen prefabrik ve konteyner tarzı evleri tercih ediyor. Karadeniz'de kent kalabalığından uzaklaşmak isteyenler de yoğun talep gösterip kurdurdukları evlerde; doğayla iç içe izole yaşam sürüyor. Tercihe göre kısa sürede imal edilebilen konteyner ve prefabrik evler, sokağa çıkma kısıtlamalarında evde sıkılan vatandaşların da adresi oluyor. Konteyner ve prefabrik evler, boyutuna göre 30 bin ila 600 bin lira arasında alıcı buluyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karadeniz, Erbil, Güncel, Haberler