Otomobilin çarptığı Mehmet metrelerce sürüklendi, mahalleli yola kasis istedi

Güncel Haberler

MANİSA'da kekemelik için gittiği dil kursunun servisine binmek için yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Çiçek'e (11) otomobil çarptı.

MANİSA'da kekemelik için gittiği dil kursunun servisine binmek için yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Çiçek'e (11) otomobil çarptı. Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerine yansırken, hastanede tedaviye alınan Mehmet'in durumunun iyi olduğu bildirildi. Görgü tanıkları otomobilin hızla geldiğini iddia ederken, mahalleli kazanın meydana geldiği caddeye kasis yapılmasını istedi.

Kaza, saat 09.30 sıralarında Yunusemre ilçesi Horozköy Caddesi'nde meydana geldi. Evinden çıkan Mehmet Çiçek, kekemelik için gittiği dil kursunun servisine binmek için yolun karşısına geçmek üzere caddeye çıktı. Bu sırada yolun karşısında bekleyen servis görevlisinin 'geçme' uyarısına rağmen yola çıkan Mehmet'e, iddiaya göre hızla gelen sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 45 ADG 925 plakalı otomobil, çarptı. Çarpmanın şiddetiyle metrelerce sürüklenen Mehmet'e ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Çiçek, , Haberler