'Ortak çatı katı' cinayetinde sanığın müebbet hapsi istendi

Güncel Haberler

MERSİN'de ortak kullanılan çatı katı yüzünden çıkan kavgada, kayınbiraderi Cem Hasan Aslan'ı (46) öldürdüğü, kavgayı ayırmaya çalışan kız kardeşi Ayşe Aslan'ı ise tahra ile yaralayıp darbettiği suçlamasıyla hakim karşısına çıkan Sabri Uzuner (59) hakkında müebbet hapis cezası talep edildi.

MERSİN'de ortak kullanılan çatı katı yüzünden çıkan kavgada, kayınbiraderi Cem Hasan Aslan'ı (46) öldürdüğü, kavgayı ayırmaya çalışan kız kardeşi Ayşe Aslan'ı ise tahra ile yaralayıp darbettiği suçlamasıyla hakim karşısına çıkan Sabri Uzuner (59) hakkında müebbet hapis cezası talep edildi. Cem Hasan Aslan'ın kızkardeşi Cemile Ertürkoğlu'nun da 2018 yılında ayrılmak istediği kocası Mustafa Ertürkoğlu tarafından öldürüldüğü bildirildi.

Olay, Mayıs ayında Erdemli ilçesine bağlı Kargıpınarı Mahallesi'nde meydana geldi. Cem Hasan Aslan ile aynı binada oturan kayınbiraderi Sabri Uzuner arasında, ortak kullanılan çatı katı yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Uzuner'in, evinde bulunan av tüfeği ile eniştesi Cem Hasan Aslan'ı karın bölgesinden vurarak yaraladı, kavgayı ayırmaya çalışan kız kardeşi Ayşe Aslan'ı da tahra ile yaralayıp darbetti. Yaralılardan Cem Hasan Aslan, kaldırıldığı Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Sabri Uzuner tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cemile Ertürkoğlu, Hasan Aslan, Mersin, , Haberler